Dergideki haberi gören Cemre, şok olmuştur ama yine de hemen pes etmeyecek aşkı için savaşacaktır! Buna rağmen, okula gittiklerinde, Emre’yi karşısında görünce dayanamaz, çok ağır konuşur. Emre, gerçeği anlatmaya çalışsa da Cemre dinlemez.
Yasemin, Korkut’u çocuklardan ve özellikle Emre’den uzak durması için uyarır. Korkut, Emre’nin bir suçu olmadığını anlatmaya çalışır ama Yasemin dinlemez. Barış ile Eren arasında ise ayrılık rüzgarları esmektedir.



Kızlar televizyon programının ardından, gazetelerde bir haber çıkıp çıkmadığını merak etmektedir. Ama kendi haberleri yerine, magazin dergilerinden birinde, Emre ve Sevgi hakkında çıkan habere rastlarlar. Olaylar yüzünden gergin olan Cemre’nin daha fazla üzülmemesi için, haberi Cemre’den saklamaya karar verirler. Bu arada Korkut, reklamdan aldığı parayla, Yasemin için araba kiralamıştır. Yasemin, Korkut’un yaptığı sürprize inanılmaz sevinir. Birlikte dolaşmaya çıkarlar.
Cemre’yi çok özleyen Emre, eve Cemre’yle konuşmaya gelir. Her şey yolunda gibi gözükürken Cemre, Emre’yi zorlamaya başlar. Ne diyeceğini bilemeyen Emre, çaresiz yalan söyler!.. Emre’nin yalanını hisseden Cemre, inanılmaz gergindir. Gerçeği bilen kızlar, Cemre’ye destek olmaya çalışsalar da, Cemre günlerdir yaşadığı gerginlik sonrasında daha fazla dayanamaz ve patlar!
Kızlarla ilgili haber gazetede yayınlandıktan sonra, okuldaki arkadaşları, kızları tebrik eder. Kızların ilişkileri yeniden karışmaya başlamış olsa da, kariyerlerinde emin adımlarla ilerlemektedirler! Üstelik yeni bir müzikal teklifi daha almışlardır! Bu arada, kızlar ve çocuklar, reklam kampanyası için sözleşme imzalamaya, Sevgi’nin ajansına giderler ama Cemre beklenmedik bir tepki verir ve sözleşmeyi imzalamaz. Kızlar, herkesin içinde Cemre’nin yanında yer alsalar da, eve döndüklerinde Cemre’yi bencil davranmakla suçlarlar. Üst üste gelen olaylar, Cemre’ye ağır gelmiştir. Kızlarla tartıştıktan sonra evi terk eder. Geceyi yalnız başına geçiren Cemre, uzun süre ağladıktan sonra kızlardan başka gidecek kimsesi olmadığını anlar ve çaresiz eve döner ama sabah kapıda onu büyük bir sürpriz beklemektedir!


Barış’la tartışan Eren, okula giderek sınavına girer. Cemre, Sevgi’yle yemeğe giden Emre’yi merak etmektedir… Yasemin’e değişeceği sözünü veren Korkut ise, işe babasını ziyaret etmekle başlar. Reklam çekiminde aldığı avansla, babasına güzel bir hediye alır. Baba, oğul duygusal bir konuşma yapar. Korkut’taki bu ani değişimi fark eden Kudret, bu değişikliği Yasemin’e borçlu olduğunu anlar. Gülçin ise, Mert’le konuşarak, onu sevdiğini söyler…Kızlar, hem reklamı hem de çalınan albüm kayıtlarının bulunmasını kutlamak için gece dışarı çıkar. Eğlence henüz başlamışken televizyonda yayınlanan reklam filmiyle, keyifleri ikiye katlanır. Kızlar ilk defa kendilerini televizyonda görmüştür. Ama keyifli gece kızlara asılan bir kaç çocuk yüzünden olaylı biter!Değişmek için büyük çaba gösteren Korkut, tıpkı babasına aldığı gibi, Yasemin’e de güzel bir hediye alır. Yasemin, Korkut’un gösterdiği çabadan hem etkilenir, hem de gelecek için umutlanır. Cemre ise, Emre’yle konuşur. Aslında birbirlerini seven ikilinin arasına şüphe girmiştir. Gergin ve imalarla dolu konuşma, karşılıklı suçlamalarla son bulur. Anuşka ile Barış’ı gören Eren, sinirlenmesine rağmen Barış’ı sahiplenir. Eren’le başbaşa kalan Barış, Eren’in onu hem sahiplenmesi, hem de suçlaması ikilemi arasında bocalar. Hafta sonu geldiğinde, kızların hiç keyfi yoktur: Cemre, kendi ilişkisindeki sorunların getirdiği agresiflikle Eren’le tartışır; Barış hakkında olmadık sözler söyler. Eren de, Emre için kötü şeyler söyler. Tartışma Yasemin’in Cemre’ye; Gülçin’in Eren’e destek vermesiyle alevlenir. Cemre ve Eren’in tartışması, Eren’in evden çekip gitmesiyle son bulur!.. Çok üzgün olan Cemre’nin aklı Emre’dedir. Emre ise, Sevgi’yle otele gitmiştir!..Sabah uyandığında odadaki eşyaların bir kısmının yerinde durmadığını gören Cemre, eve hırsız girdiğini sanarak panik içinde kızları uyandırır. Ne olduğunu anlamaya çalışan kızlar Gülçin’in “Taşınıyorum!” demesiyle şok olurlar!.. Tam o sırada arayan Fethi Bey, kızlara güzel bir haber verir: Televizyonda bir talk-show programı ayarlamıştır… Kızlar artık gruba isim koymak zorundadır!…