“Her mutluluğun bir hüznü, her hüznün de bir mutluluğu vardır.”

Bayıldıktan sonra kendine gelemeyen Gülçin’i, kızlar hemen hastaneye götürürler. Doktorlar önemli bir şeyi olmadığını söylese de, Gülçin yavaş yavaş bazı şeyleri unutmaya başlar. Bir şaka olarak başlayan unutkanlık meselesi, zaman geçtikçe ciddi bir hal alır!

Hiç hesapta yokken, Eren’in kuzeni İpek, bir kaç günlüğüne kızlara kalmaya gelir. İpek’in görünüşü her ne kadar Eren’e benzese de; kişiliği, Eren’le taban tabana zıttır. Geldiği ilk dakikadan itibaren kızlara kök söktürür!..

Babasını annesini aldatmasını bir türlü hazmedemeyen Korkut, gece eve sarhoş gelir. Mert ve Zeynep’ten sonra, Yasemin’in uyarıları da bir işe yaramaz. Korkut’la tartışan Yasemin, çekip gider! Korkut ancak o zaman, durumun ciddiyetini kavrar…

Bora, Zeynep’in dönüşünü kutlamak için sürpriz parti hazırlıkları yaparken, kızlar da, Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki kimsesiz çocuklar için bir şeyler yapmaya karar verir. Bu arada Cemre ve Gülçin, Erol Hoca’nın geçmişteki büyük aşkının izini bulmak üzere, Erol Hoca’nın okuduğu üniversiteye giderler. Çocuklar ve kızlar, Zeynep’in partisine hazırlanırken, Korkut şok edici bir haberle sarsılır: Babası kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştır! Haberi duyan Yasemin, soluğu hastanede alır. Korkut’un annesiyle tanışan Yasemin, geceyi Korkut’la birlikte hastanede geçirir.

Erol Hoca ve sevgilisi Elif’in, geçirdikleri bir kazadan sonra ayrıldıklarını öğrenen kızlar, gerçeği öğrenmek için emniyete gitmeye karar verirler. Polis arşivindeki bilgilere ulaşabilmek için, Gülçin polis, Eren ise avukat kılığına girer. Arşivdeki polis memurunu kandırmaya çalışırken, adamın Gülçin’e gösterdiği aşırı ilgi, işlerini oldukça zorlaştırır. Okulda ise Bayan Berbatov, İpek’le karşılaşır ve onu Eren sanar. İpek’in ağır sözleriyle sarsılan Bayan Berbatov, ne diyeceğini bilemez.

Korkut’un babası, hayati tehlikeyi atlatmış ve iyileşmeye başlamıştır. Oğluyla duygusal bir konuşma yapan Kudret Bey, kızların ziyaretiyle daha da duygusal anlar yaşar. Bu arada, Gülçin’in unutkanlık krizlerinin her geçen gün artması, kızları oldukça endişelendirmiştir. Hastanedeyken doktorla konuşan kızlar, bunun psikolojik bir hastalık olduğunu öğrenirler. Aynı zamanda, Erol Hoca’nın büyük aşkı Elif’i bulur ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na gelmesini sağlarlar. Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocukları ziyaret eden kızlar, çocuklara hediyeler verir, onlarla birlikte şarkılar söylerler. Bu duygusal dakikaların ardından, Erol Hoca, yıllar sonra ilk defa, büyük aşkı Elif’le karşı karşıya gelir!..

Mutluluk ve hüznün iç içe geçtiği bir günden sonra Gülçin, günlüğünü yazmak için eline alır ama, olanları hatırlayamayınca ağlamaya başlar. Asıl şoku ise, ortalıktan kaybolan İpek’i merak eden Eren yaşar: İpek, Eren’e yapabileceği en büyük kötülüğü yapmıştır!


Zeynep’in götürülmesinin ardından Mert ve Füsun, Çocuk Esirgeme Kurumu’na giderler. Gülçin ise, kızlara haber vermek için okulun yolunu tutar. Bu arada kızlar, ellerinden kaçırdıkları Bayan Berbatov’un köpeğinin peşindedirler. Köpeği bodrum katında bulurlar ama köpekle birlikte okulda yaşayan hayalet de ortaya çıkar. İşinin başına dönen Güvenlik Görevlisi Muti, kızlara hayaletle ilgili abuk subuk şeyler anlatır. Kızlar her ne kadar inanmasalar da, karşılaştıkları gariplikler karşısında tedirgin olmuşlardır. Bu arada okula gelen Gülçin, olanları kızlara ve hocalara anlatır. Erol ve Bahadır Hoca, hemen Çocuk Esirgeme Kurumu’na giderler. Çocuk Esirgeme Kurumu’nda Mert, sinirlerine hakim olamayınca görevliler Mert’i polise teslim eder. Erol hoca ise, bir yolunu bulup kurumun müdürüyle görüşmeyi başarır. Müdürün Erol Hoca’nın eski öğrencisi çıkması Füsun ve Erol’u rahatlatsa da; adam, Erol Bey yüzünden akademiden atıldığını söyleyince, işler karışır! Bahadır Hoca’nın yardımıyla nezarete düşmekten son anda kurtulan Mert’in morali bozuktur. Çocuklar Mert’e moral vermeye çalışırken, kızların evinde garip şeyler olmaktadır: Aniden açılan camlar, elektirklerin kesilmesi, kızları tedirgin eder. Ardından hayaletle sürekli dalga geçen Bora’nın eli, durup dururken kesilince, kızlar korkmaya başlar. Neyse ki, imdatlarına çocuklar yetişir. Kızlar ve çocuklar, geceyi hep beraber korku içinde geçirirler. Barış ise, Altay’ın uyuşturucudan ölmesiyle, bu hayalet hikayesini birleştirip, kısa bir film çekmeye karar verir! Sabah hayalet korkusuyla uyanan kızlar, hayatlarına bir hayalet gibi girip çıkan Fethi Bey’i karşılarında görünce şaşırırlar. Bu arada Mert, Füsun’la birlikte, Zeynep’i görmeye gider. Kızlar ise, Barış’ın filmi için okula giderler. Filmin çekimleri sırasında, garip olaylar devam eder. Muti kızlara, bu hayaletten kurtulmanın tek yolunun ruhunu çağırmak olduğunu söyler! Eve gittiklerinde, hayaletin “Burdayım” notuyla karşılaşan kızlar, çocukların da bastırmasıyla, çaresiz ruh çağırmaya karar verirler. Ama ruh çağırma seansı hiç de istedikleri gibi gitmez: Hayalet, kendisiyle dalga geçenleri, birer birer cezanlandırır! Çok korkan kızlar ve çocuklar, geceyi hep beraber Mert’in evinde geçirirler… Ertesi gün, hem kızları, hem de çocukları, iki büyük sürpriz beklemektedir: Bir yandan Zeynep’le ilgili şok edici bir gelişme yaşanırken; diğer yandan hayaletin sırrı, ortaya çıkar!


Sevginin Gücü Herşeye Yeter!
Seçimlerde çıkan karışıklıklara Çok sinirlenen Erol Hoca,seçim kampanyalarını iptal eder ve oylamayı hemen aynı gün sonuçladırmaya karar verir.

Emre sevgililer günü’ndeCemreyle baş başa kalabilmek için Yasemin ve Erenden yardım ister.Herkesi bir araya getirmek için Uludağ’a bir gezi düzenlemeye karar veren kızlar,bu romantik günde sevgileriyle eğlenmeyi ve Emreyle Cemre’nin arasını yapmayı planlarlar.Ancak eğlence planları,Bayan Berbatovun yasaklarıyla sekteye uğrar.Bayan Berbatov kızlara,Uludağda yapmayı planladıkları bütün aktiveleri yasaklar.

Bileği sakatlandığı için Uludağ gezisine gidemeyecek olan Mert,Bora’nında geziye gideceğini duyunca kıskançlık krizi geçirir.Emre,Barış ve Korkut’tan,Gülçine gözkulak olmalarını ister.

Cemre,Eren,Gülçin ve Yasemin,Sevgililer Gününü Emre,Barış,Korkut ve Bora’yla Uludağ’da geçirirler.Heyecanla dört bir yana dağılırlar.Ne var ki işler hiç de bekledikleri gibi gitmeyecektir.Eren ve Barış Kendilerine gelen tehdit notlarıyla sarsılırken,Cemre ve Emre beklemedikleri biriyle karşılaşırlarEn büyük macerayı ise herzamanki gibi Korkut yaşar!

Sevgililer Günü’nde Mert’i yalnız bıraktığı için pişman olan Gülçin,İstanbul’a döndüklerinde bir kutlama yapmaya karar verir.Evde çiftler için parti hazırlığı yapan kızlar,Cemre’nin hiç beklemedikleri birini davet etmesiyle şoke olurlar!

Yarıyıl tatilindeherşey yolunda gibi gözükürken,Mert’in kapısına dayanan davetsiz misafirlerin sözleri ortalığı karıştırır.Çocuk esireme kurumundan zeynep’i almaya gelmişlerdir.


“Hayal gücünün sizi götüremeyeceği hiç bir yer yoktur!” Bora’nın polis tarafından göz altına alınması, kızları şaşkına çevirmiştir. Altay’dan bahsedildiğinde her seferinde tuhaf tavırlar sergileyen Bora’nın en büyük şüpheli olması, kızları korkutur! Bora polis tarafında sorgulandıktan sonra, delil yetersizliğinden serbest bırakılınca kızlar ne yapacaklarını şaşırırlar!

Bu arada Komiser Kemal, akademide geniş bir soruşturma başlatır. Soruşturmada ifade veren Bayan Berbatov’un sözlerini yanlış anlayan Komiser Kemal, kızlardan şüphelenmeye başlar! Komiser Kemal’in kendilerini sorguya çekmesiyle şok olan kızlar, Bora’nın çantasında buldukları fotoğraflarla iyice şaşkına dönerler!
Artık iyi bir kız olduğunu herkese ispatlamaya çalışan Alev, hiç kimseden bulamadığı şefkati ve dostluğu Bora’da bulur. Bora’nın bu sıcak tavrı, Alev’in duygularını da etkileyecektir!

Bora, Alev’le samimiyeti ilerletirken, Bora’dan korktukları için bütün geceyi panik halinde geçiren kızlar, ertesi gün Altay’ın ölüm sebebini öğrenince, çok sarsılırlar. Durumu öğrenen Erol Hoca, ciddi önlemler almaya karar verir. Öğrencilerin sıkıntılarıyla yeterince ilgilenemediklerini düşünen Erol Hoca, Füsun’un önerisiyle okulda, bir dayanışma ve yardımlaşma kulübü kurulmasına karar verir. Eren ve Yasemin’le birlikte, iyi kız olmayı kafasına koymuş olan Alev de başkanlığa aday olunca, seçim kampanyalarıyla birlikte okulda amansız bir yarış başlar!