cem avbayim


Cem Avnayim


Karakter


Emre, yirmibir yasında sorunlu bir çocukluk geçirmis, yakısıklı bir çocuktur. Ailesinin durumu iyidir ama babası Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde, yatmaktadır.


Doktorların teshis koymakta zorlandıgı babası yüzünden Emre, zor bir çocukluk geçirmis ama, paranın gücü sayesinde bu yasa kadar idare etmeyi bilmistir. Ona göre, herseyin bir fiyatı vardır.


Annesi, baska bir adamla evlenince 18 yasında Emre?ye ev tutulmustur. Emre yalnız basına yasamaktadır. Babasını tanıma sansı olmayan Emre, annesinin sürekli onu elestirmesi yüzünden çocuklugunda bir laf üretmis ve büyüdükçe o laf, hit lafı olmustur ?Aferin mi bana??.


Cemre’yle bir iddia üzerine baslayan iliskisi, durumu Cemre?nin ögrenmesiyle sona erer ama Emre, Cemre?ye asık olmustur ve bu ask, onu zaman içinde tamamen degistirecektir.


2 yorum
  1. Adsız 21 Haziran 2008 12:11  

    cemim bitanem senide çok seviyorum ama cemrem başak tabii çok yakışıklısın cemremlede çook yakışıosunuz siz bidenesiz ne diiiim ben sana cemremi kaçırma derim :)

  2. Adsız 3 Temmuz 2008 14:28  

    diziyi cok severek izliyorum fakat emre arkadaşımıza cok tşk ederim dizide rol aldığı için beni herkes ona benzetiyo ve gercekten benziyoruz birbirimize hemde cok olorak sadece değişik olan yerimiz benim gözlerim yeşil okadar birgün karşılaşmak isterim sizinle