EVET ARKADAŞLAR İŞTE 14.BÖLÜM ÖZETİ

“Kıskançlık Aşktan Doğar; Ama Aşkı Öldürür!”

Beklemediği bir anda Gözde’yi karşısında bulan Yasemin, ne yapacağını bilemez ve kafası karışır. Kızlar, Yasemin’e yardım etmeye ve gerçek duygularını ortaya çıkartmaya çalışsa da Yasemin, duygularını bastırmaya devam eder.

Aradığı desteği bulamayan Murat, Gülçin’le konuşmaya karar verir. Gülçin, Murat’a yardım edemeyeceğini söyler, fakat bu arada gerçekleşen beklenmedik bir olay, herkesi zor duruma sokar: Gülçin’in Murat’la konuştuğunu gören Mert, yine kıskançlık krizine girer ve Gülçin daha fazla dayanamaz!

Eren’in ailesine yaptığı yardımı öğrenen Barış, çok etkilenir. Eren’e gittikçe bağlanmaktadır, ancak Eren’in tehlikeli oyunu, ikisi için de zor bir sürecin başlangıcı olacaktır.

İki aşk arasında kalan Cemre’nin kafası karışmıştır; Emre’ye yakın görünse de, Murat’ın kendisi için yaptıklarından da, etkilenmektedir.

Korkut, Gözde’yle vakit geçirdikçe şaşkınlığı daha da artar: Gözde, senelerdir herkesin dalga geçtiği bütün özelliklerine hayran olmaktadır! Korkut, hayatında ilk defa kendisiyle dalga geçmeyen bir insanla karşılaştığını fark eder ve çok etkilenir.

Bu arada Alev, kızlara kötülük yapabilmek için fırsat kollamaktadır, ancak bu kez işler beklediğinin tam tersine gelişir ve kendi kazdığı kuyuya kendisi düşer: Arzu ve Esra, en sonunda isyan eder!

Mert, Gülçin’le arasını düzeltmek için, plajda büyük bir parti organize eder: Herkesin katıldığı partide ilişkiler, kıskançlıklar, çatışmalar, aşklar ve gizli hesaplar ortaya dökülür ve korkulan olay patlak verir: Emre ve Murat, en sonunda birbirlerine girerler!

1. kısım, 2. kısım, 3. kısım
4. kısım, 5. kısım, 6. kısım
7. kısım, 8. kısım

“Sevmek Zor İş!”
Beklenmedik bir anda Murat’ı karşısında gören Cemre, neye uğradığını şaşırır. Murat, Cemre’ye onun için döndüğünü söyler. Cemre, Murat’ı kendisinden uzaklaştırmaya çalışsa da kafasının karışmasına engel olamaz. Bir yanda sevdiği insan, diğer yanda eski aşkı, iki ateş arasında kalan Cemre, karmaşık duygular içindedir. Mert’le son tartışmasından dolayı büyük üzüntü duyan Gülçin, Cemre’nin başına gelenlerden etkilenir ve Mert’e duyduğu kızgınlığı daha fazla sürdüremez. İkilinin ilişkisi, yeniden düzelir. Bu arada Barış, Eren’den her geçen gün daha fazla etkilenmekte ve yaptıklarından dolayı gitgide daha büyük bir pişmanlık duymaktadır. Yasemin ise, Korkut’un evlilik haberiyle sarsılmıştır. Korkut’un kendisi yüzünden mutsuz bir evliliğe sürüklendiğini düşünen Yasemin, Korkut’la konuşur ama Korkut, aşkını kalbine gömüp babasını mutlu etmeye kararlı görünmektedir. Evleneceği kızla vakit geçirmeye başlayan Korkut, Gözde’yi tanıdıkça şaşırır! Özel hayatlarında yaşadıkları problemler yüzünden albüm çalışmalarında zorlanan kızlar, Burak’ın desteğiyle bu sorunu atlatmayı başarır. Bu arada Burak, Eren’e beklenmedik bir itirafta bulunur! Alev ise, bir yandan Murat’ı, Cemre’yi baskı altına alması için doldurmaya, bir yandan da stüdyoda kızların moralini bozmaya çalışmaktadır. Emre, Barış, Mert ve Korkut, plajın kapalı olduğu bir gece, içip sarhoş olurlar. Gecenin ilerleyen saatlerinde kızların evine giden sarhoş aşıklar, itiraflarıyla kızları şaşkına çevirir.


1. kısım
, 2. kısım, 3. kısım
4. kısım, 5. kısım, 6. kısım
7. kısım

Birimiz hepimiz… hepimizin kafası karışık!”

Geceyi plajda Emre’yle geçiren Cemre, inanılmaz mutludur. Murat ise, Cemre’ye yaklaşabilmek için doğru zamanı beklemekte ve yardım aramaktadır. Mert’le konuşan Murat, aradığı desteği bir türlü bulamaz, ve son çare olarak olabilecek en yanlış kişiden, Alev’den yardım ister…

Kızlar, bir yandan albüm hazırlıklarıyla uğraşırken, diğer yandan Eren’in ilgisini Burak’ın üzerine çekmek için çaba sarf etmektedir. Eren, Burak’ın geldiği akşam yemeğinde her zamanki sağlıklı yemekleriyle kızlara büyük bir sürpriz yapar, ama asıl sürprizi Burak yapacaktır!

Korkut, Yasemin’in dikkatini yönetmenlik denemeleriyle de çekemeyince, yavaş yavaş kırılmaya başlar. Yasemin’in kendisini önemsemediğini fark eden Korkut, ilk defa duygularını belli eder ve ‘her şeyi değiştirme’ kararı alır! Yasemin’in Korkut’a karşı kayıtsız kalmasına dayanamayan kızlar, Yasemin’i bağlayarak konuştururlar: Yasemin’in sırrı sonunda ortaya çıkar!..

Bu arada Emre, Cemre’yi babasıyla tanıştırır… Her ikisi de bu tanışmadan, oldukça etkilenmiş gözükmektedir. Daha sonra, Emre’nin babası Cemre’yi arar ve özel olarak görüşmek istediğini söyler! Cemre şaşkındır!

Gülçin ve Mert, ilişkiye çok hızlı girmişlerdir, bir yandan birbirlerine olan sevgileri büyürken, diğer yandan Mert’in önüne geçemediği maçoluğu yüzünden zor günler yaşarlar. Sıkı bir maço çıkan Mert, diğerlerini de doldurmaya devam eder. Emre ve Korkut’un telkiniyle Gülçin’den tam özür dileyecekken, Burak’ın plaja gelmesiyle, kıskançlık damarları yeniden kabarır.

Barış, son numarasının da ortaya çıkmasıyla sarsılır ve okulu bırakma kararı alır. Çok üzülen Barış, aradığı desteği en beklemediği kişiden görecektir!

Sıra, Zeynep’in ödevinin en önemli aşamasına, kendi deyimiyle, “kolleksiyonunun en nadide parçasına” gelmiştir; yani Korkut’a… Ne var ki, Korkut’un babasının beklenmedik sürprizi, Korkut başta olmak üzere herkes için zor günlerin başlangıcı olacaktır!

Çaresizlikten Alev’in yalanlarına kanan Murat, sonunda cesaretini toplar ve en olmadık anda Cemre’nin karşısına çıkar…


1. kısım
, 2. kısım, 3. kısım
4. kısım, 5. kısım, 6. kısım
7. kısım, 8. kısım

Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, albüm hazırlıkları için çalışmalara başlar. Bu arada prodüktör Burak’ın, Eren için iyi bir sevgili adayı olabileceğini düşünen kızlar, daha yakından tanımak ve Eren’le aralarını yapmak için Burak’ı, eve yemeğe davet ederler.

Banu Hoca’dan umduğu desteği alamayan Murat, Eren ve Yasemin’le konuşmayı dener, ama kızların tepkisi de, Banu Hoca’nınkinden farklı değildir. Murat’ın varlığından habersiz olan Cemre ve Emre, birbirlerine her geçen gün daha da bağlanmaktadır.

Korkut ise; herşeye rağmen, umudunu kaybetmeden Yasemin’in peşinde koşmaya ve onu delirtmeye devam eder.

Kızların Burak’la aralarını yapma planından habersiz olan Eren, hala Barış’ı düşünmektedir. Eren’in durumuna çok üzülen Yasemin, ona bir şarkı yazmaya karar verir.

Barış, yaptıklarından dolayı büyük bir pişmanlık duymaktadır. Yaşadıklarının sorumlusu olarak gördüğü babasını takip ederek, borçların sırrını çözer, Karşılaştığı gerçek karşısında Barış, şok olur!

1. kısım, 2. kısım, 3. kısım
4. kısım, 5. kısım, 6. kısım
7. kısım, 8. kısım, 9. kısım

Hepsi’nin Aşk Trafiği Fena Halde Karışacak!

Barış’ın tavrını yeniden değiştirmesi,Eren’in kafasını karıştırır.Barış’ın içten olduğunu düşünmeye başlayan Eren, ne yapacağını bilemez.Öte yandan Cemre’ye gittikçe daha fazla aşık olan Emre, yeni sürprizler peşindedir,ancak Alev’in oynadığı oyunlar, aralarındaki ilişkiyi sarsmaya devam eder. Yasemin’le ilk kez baş başa kalma fırsatı bulan korkut ise ümitlenir ve kendine yeni bir numara bulur.Ve kızları,ilk kliplerini çekmeye ikana eder

Hepsi 1 (Hepsi bir) 9. bölüm
Hepsi 1 (hepsi bir) 9. bölüm 1. kısım izle
Hepsi 1 (hepsi bir) 9. bölüm 2. kısım izle
Hepsi 1 (hepsi bir) 9. bölüm 3. kısım izle
Hepsi 1 (hepsi bir) 9. bölüm 4. kısım izle
Hepsi 1 (hepsi bir) 9. bölüm 5. kısım izle
Hepsi 1 (hepsi bir) 9. bölüm 6. kısım izle
Hepsi 1 (hepsi bir) 9. bölüm 7. kısım izle
Hepsi 1 (hepsi bir) 9. bölüm 8. kısım izle
Hepsi 1 (hepsi bir) 9. bölüm 9. kısım izle

Can ve Canan’ın düğünü, Korkut’un Yasemin’le evlenme umudunu ateşler. Yasemin’le konuşan Korkut, Yasemin’in söyledikleri karşısında ne yapacağını bilemez!
Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, yarışmanın büyük ödülü olan albümün hazırlıkları için yapımcıyla görüşür, ancak bu görüşmede kızları kötü bir sürpriz beklemektedir: Anlaşmada o ana kadar kimsenin dikkatini çekmemiş olan bir madde, işi oldukça zorlaştırmaktadır. Kızların fazla vakti yoktur!

Cemre ve Emre’nin arasındaki yakınlaşma, Cemre’nin başını döndürürken Barış, Alev’le yaptığı anlaşma gereği Eren’in kalbini bir kere daha kazanmak için harekete geçer. Barış’ın hiç kimseyle paylaşmadığı büyük bir sırrı vardır ve yaptığı bütün kötülüklerin gerçek nedeni bu sırdır!

Zeynep, öğretmeninin verdiği yaz ödevinde ailesini anlatacaktır ve ilk olarak Mert ve Gülçin çiftinden başlar. Mert ve Gülçin, Zeynep’in ödevi için baş başa kalır ve birbirlerine ilk defa açılırlar ama Zeynep’in gözetiminde oldukları için yakınlaşmaları, hiç de kolay olmaz.

Barış’ın yaptığı plan doğrultusunda, Yasemin’le baş başa dışarı çıkma fırsatı yakalayan Korkut, inanılmaz mutludur. Barış ise, Eren’i evde yalnız yakalamayı başarır!

Albüm hazırlıkları sürerken, çalkantılı özel hayatları, kızların işini daha da zorlaştıracaktır. Çünkü, kızlardan ikisi aşık olmuştur!

Hepsi 1 (Hepsi bir) 8. bölüm 1. kısım

Hepsi 1 (Hepsi bir) 8. bölüm 2. kısım

Hepsi 1 (Hepsi bir) 8. bölüm 3. kısım

Hepsi 1 (Hepsi bir) 8. bölüm 4. kısım

Hepsi 1 (Hepsi bir) 8. bölüm 5. kısım

Hepsi 1 (Hepsi bir) 8. bölüm 6. kısım

Hepsi 1 (Hepsi bir) 8. bölüm 7. kısım

Hepsi 1 (Hepsi bir) 8. bölüm 8. kısım

Hepsi 1 (Hepsi bir) 8. bölüm 9. kısım

Eren, Barış ve Alev’in yakınlaşmasını görünce adeta yıkılmıştır. Cemre, Gülçin ve Yasemin, Eren’i sakinleştirmeye çalışsa da, Barış’ı gören Eren, kendine hakim olamaz ve olaylar çığrından çıkar: Kargaşanın çıktığı anda hiç kimsenin fark etmediği sürpriz bir kişinin varlığı, kızların yarışmaya girmesini tehlikeye atacak gelişmelere sebep olur.

Cemre, Gülçin ve Yasemin, Eren’i teselli etmek için tek yürek olurlar. Yarışmaya katılmaktan ümidini kesen kızların sorununu ise, beklenmedik biri çözer!

Emre, Cemre’nin kalbini yeniden kazanmak için elinden gelen çabayı gösterirken, Emre’nin arkadaşlığından ümidi kesen Barış, Alev’le yakınlaşmaya devam eder.

Bu arada Korkut da, büyük bir sürprizle karşılaşır : Hayatında ilk kez, içindeki Supermen’i gösterme fırsatı, eline geçer!

Yarışma hazırlıkları bütün hızıyla sürerken, Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin’i büyü ile alt edemeyeceğini anlayan Alev, entrikaların dozunu arttırır.

Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, kendilerini bekleyen bu zorlu dönemeçte, yaşadıkları tüm şanssızlıklara rağmen, bir şeye olan inançlarını asla kaybetmemişlerdir: “İyiler her şeye rağmen kazanır”. Onlar da, ne olursa olsun kazanmak zorundadırlar…

Hepsi 1 (hepsi bir) 7. bölüm 1. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 7. bölüm 2. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 7. bölüm 3. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 7. bölüm 4. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 7. bölüm 5. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 7. bölüm 6. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 7. bölüm 7. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 7. bölüm 8. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 7. bölüm 9. kısım izle

Zeynep’in ortadan kaybolması konusunda kendilerini suçlu hisseden ve Mert için endişelenen kızlar, kendi dertlerini unutup, Zeynep’in derdine düşerler. Zeynep ise, Mert’e sürpriz yapma peşindedir.

Bir kez dolandırılmak Alev’in aklını başına getirmemiştir. Kızlara karşı çaresiz durumda olan Alev, tekrar doğa üstü güçlere başvurmaya kalkar. Tesadüfler sonucu Alev, bir kez daha Kurnaz Safiye’nin yaptığı ritüellerin işe yaradığını sanar ama gerçek bambaşkadır.

Kızlar, bir yandan yarışmaya hazırlanırken, diğer yandan, Gülçin’in kısılan sesine çözüm bulmaya çalışırlar.

İddianın ortaya çıkması, Emre’yi büyük bir üzüntüye uğratır. Cemre’ye karşı gerçekten bir şeyler hisseden Emre, Cemre’yi geri kazanmak ister, ancak bu hiç de kolay görünmemektedir.

Barış ise, iddiayı kazandığı için çok memnundur ve Alev’le aralarında tehlikeli bir yakınlaşma başlar. Bu yakınlaşma, zaten karışık olan olayların daha da karışmasına sebep olur.

Korkut, her zamanki acayip numaralarına bir yenisini ekler. Yeni keşfettiği gizli yeteneğiyle herkesi şaşırtır.

Alev, Çağdaş’tan beste alabilmek için, Gülçin’le çıkmalarını sağlayacağı sözünü verir. Tabii, önce Mert’den kurtulması gerekmektedir. Alev, Esra’yı Mert’i tavlamakla görevlendirir.

Kızlar yaşadıkları hayal kırıklıkları yüzünden, erkeklere olan güvenlerini iyice kaybeder ama aşk, ne mantık, ne de kural tanır: Aşk varsa; umut da vardır.

Hepsi 1 (Hepsi bir) 6. bölüm 1. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 6. bölüm 2. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 6. bölüm 3. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 6. bölüm 4. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 6. bölüm 5. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 6. bölüm 6. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 6. bölüm 7. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 6. bölüm 8. kısım izle

Aniden rahatsızlanan Cemre, hastaneye kaldırılır. Eren, Gülçin ve Yasemin, Cemre’nin rahatsızlığından dolayı panikler, ancak kızların Yasemin’in yaptığı kazayla yörüngeden çıkan hayatları, karşılaşacakları büyük sürprizle birlikte, yeniden yörüngesine girmeye başlar.

Emre, Banu Hoca’ya, Cemre’yle ilgili akıl danışır ve ondan aldığı tavsiye üzerine, Cemre’yle birlikte vakit geçirebilmek için bir restoranda rezervasyon yaptırır. Barış ise, fırsatçılığını konuşturarak bu rezervasyonu kendi lehine değiştirmeyi başarır. Eren ise, herşeyden habersiz, kalbini Barış’a kaptırmak üzeredir.

Korkut ise, bir yandan üzerine yapışan karizmayla baş etmeye çalışırken, diğer yandan Yasemin’i çileden çıkarmaya devam eder.

Alev ve ekibi, yarışmaya güçlü bir şarkıyla katılmaya karar verir ama, kendi yöntemleri yüzünden başları derde girince, Alev çareyi, Banu Hoca’ya danışmakta bulur.

Gülçin’in eski sevgilisi Korhan’la konuşması, Mert’i kıskançlık krizine sokar. Korhan yüzünden, Mert ve Gülçin arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar.

Barış ve Emre’nin girdiği iddiayı öğrenen Alev, yine yapacağını yapar: Gerçeği öğrenen Eren ve Cemre, büyük bir hayal kırıklığı yaşarlar.

Hepsi 1 (Hepsi bir) 5. bölüm 1. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 5. bölüm 2. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 5. bölüm 3. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 5. bölüm 4. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 5. bölüm 5. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 5. bölüm 6. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 5. bölüm 7. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 5. bölüm 8. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 5. bölüm 9. kısım izle

Aniden rahatsızlanan Cemre, hastaneye kaldırılır. Eren, Gülçin ve Yasemin, Cemre�nin rahatsızlığından dolayı panikler, ancak kızların Yasemin�in yaptığı kazayla yörüngeden çıkan hayatları, karşılaşacakları büyük sürprizle birlikte, yeniden yörüngesine girmeye başlar.

Emre, Banu Hoca�ya, Cemre�yle ilgili akıl danışır ve ondan aldığı tavsiye üzerine, Cemre�yle birlikte vakit geçirebilmek için bir restoranda rezervasyon yaptırır. Barış ise, fırsatçılığını konuşturarak bu rezervasyonu kendi lehine değiştirmeyi başarır. Eren ise, herşeyden habersiz, kalbini Barış�a kaptırmak üzeredir.

Korkut ise, bir yandan üzerine yapışan karizmayla baş etmeye çalışırken, diğer yandan Yasemin�i çileden çıkarmaya devam eder.

Alev ve ekibi, yarışmaya güçlü bir şarkıyla katılmaya karar verir ama, kendi yöntemleri yüzünden başları derde girince, Alev çareyi, Banu Hoca�ya danışmakta bulur.

Gülçin�in eski sevgilisi Korhan�la konuşması, Mert�i kıskançlık krizine sokar. Korhan yüzünden, Mert ve Gülçin arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar.

Barış ve Emre�nin girdiği iddiayı öğrenen Alev, yine yapacağını yapar: Gerçeği öğrenen Eren ve Cemre, büyük bir hayal kırıklığı yaşarlar

Hepsi 1 (Hepsi bir) 4. bölüm 1. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 4. bölüm 2. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 4. bölüm 3. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 4. bölüm 4. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 4. bölüm 5. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 4. bölüm 6. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 4. bölüm 7. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 4. bölüm 8. kısım izle

Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, okulda büyük ödüllü bir yarışma düzenleneceğini öğrenince büyük bir çelişki içinde kalırlar: Yarışma onlar için çok büyük bir fırsattır, ancak katılırlarsa Murat Boz konserine çıkıp okul kurallarına uymadıkları ortaya çıkacak ve başlarına büyük bir bela açacaktır.

Cemre, Emre�yle yakınlaştıkça kafası karışmakta, Emre ise girdiği iddiadan dolayı kendini büyük bir çıkmazın içinde hissetmektedir. Cemre, her ne kadar Emre�nin iyi biri olduğunu düşünse de, Emre�ye bir türlü güvenememektedir.

Barış, iddiayı kazanabilmek için, Bahadır Hoca�dan tango dersleri alır. Eren ise, herşeyden habersiz, Barış�ın bütün sınıf önünde yaptığı süprizden oldukça etkilenir: İlk defa bir erkek, kalbinin derinliklerine ulaşmayı başarmıştır.

Korkut, Yasemin�in kalbini kazanabilmek için, organik şekerden yardım alır ama kişiliğinden ödün vermemeye de kararlıdır.

Alev ise, kızlarla baş edebilmek için yeni planlar yapmaktadır: Okulun iyi dansçılarından Esra�yı ekibine katar ve Esra�dan aldığı bir fikirle, kızların önünü kesmek için çareyi, doğa üstü güçlerde arar!

Bu arada Gülçin, sokakta bulduğu, adını ve nerden geldiğini hatırlamayan yaşlı bir kadını eve getirir ve kızlar, teyzeyi ailesine kavuşturmaya çalışırlar. Karşılık beklemeden yaptıkları bu iyilik, büyük bir sürprizle sonuçlanır.

Hepsi 1 (Hepsi bir) 3. bölüm 1. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 3. bölüm 2. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 3. bölüm 3. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 3. bölüm 4. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 3. bölüm 5. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 3. bölüm 6. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 3. bölüm 7. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 3. bölüm 8. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 3. bölüm 9. kısım izle

Hepsi 1 (Hepsi bir) 3. bölüm 10. kısım izle

Kapıya gelen sürpriz kişi, Eren, Cemre, Yasemin ve Gülçin�e, kötü bir haber getirmiştir. Kızlar, hemen hastaneye koşturur. Hastanede durumu öğrenen kızlar, bozuk bir şekilde eve dönerler.

Kızların, Murat Boz konserindeki performansları çok beğenilmiş ve basının ilgisini çekmiştir. Şarkıları ve sahne şovlarıyla izleyicileri büyüleyen kızların kim olduğunu ortaya çıkartmak isteyen bir paparazzi, Murat Boz�un da aynı okuldan mezun olduğunu düşünerek kızların okuduğu akademiye gelip araştırma yapar ve paparazziyle, kızlar arasında bir saklambaç oyunu başlar. Ne var ki, kızlar için paparazziden saklanmak, gittikçe daha da zorlaşacaktır.

Mert, kızlara �Aşk Sakızı� isimli bestesini çalıştırır. Korkut ise, Mert�in evine tamamen yerleşmiş, birden bire okuldaki kızların, odak noktası olmuştur.

Cemre�nin akşam yemeğine davet ettiği Barış, iddiayı o gece kazanma hayalleri kurarken, yemeğe Emre, Mert ve Korkut'un da davetli olduğunu öğrenir ve Eren'i tavlamak için çabalarını yoğunlaştırmaya karar verir. Yemekte hepsini büyük bir sürpriz beklemektedir.

Kızlardan şüphelenmeye başlayan Paparazzi, kızların gerçek kimliğini ortaya çıkarabilmek için, Erol Hoca�yı akademide bir yarışma yapmaya ikna eder. Haberi duyan kızlar ise, ne yapacaklarını bilemez. Çünkü, yarışmanın büyük ödülü, hayal bile edemeyecekleri kadar inanılmaz bir şeydir...

Hepsi 1 (hepsi bir) 2. bölüm 1. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 2. bölüm 2. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 2. bölüm 3. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 2. bölüm 4. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 2. bölüm 5. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 2. bölüm 6. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 2. bölüm 7. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 2. bölüm 8. kısım izle

Hepsi 1 (hepsi bir) 2. bölüm 9. kısım izle

Murat Boz, konserine çıkan kızlar, son anda Erol Hoca`ya yakalanmaktan kurtulur. Konser oldukça başarılı geçmiştir. Kızlar,bunu kutlamaya karar verir. Hızını alamayan Cemre ve Eren, Barış`ın evindeki partiye gider ama burada Cemre�yi kötü bir sürpriz beklemektedir. Gülçin, Mert�le kalmayı tercih ederken, Yasemin, uykuya yenik düşer.

Yasemin, gecenin bir saatinde çalan kapıyla uyanır. Gelen Korkut`tur. Babasıyla kavga etmiştir ve kalacak yeri yoktur.

Kızlar, Mert�ten rica ederek, Korkut`un orada kalmasını sağlar. Alev`in durumu yanlış anlaması sonucu Korkut, hayatının şokunu yaşar.

Konser sonrasında kızlar, gazeteye haber olur. Herkes, kızların kim olduğunu merak etmektedir. Mert, kızların büyük başarısı sayesinde, bir konser daha ayarlamayı başarır ama kızlar, konsere çıkmalarını engelleyecek, kötü bir sürprizle karşı karşıya kalır.

Hepsi 1 Dizisi (Hepsi bir) 1. bölüm 1. kısım izle


Hepsi 1 Dizisi (Hepsi bir) 1. bölüm 2. kısım izle

Hepsi 1 Dizisi (Hepsi bir) 1. bölüm 3. kısım izle

Hepsi 1 Dizisi (Hepsi bir) 1. bölüm 4. kısım izle


Hepsi 1 Dizisi (Hepsi bir) 1. bölüm 5. kısım izle


Hepsi 1 Dizisi (Hepsi bir) 1. bölüm 6. kısım izle


Hepsi 1 Dizisi (Hepsi bir) 1. bölüm 7. kısım izle

Aynı evde yasayan Cemre, Yasemin, Eren ve Gülçin, okudukları gösteri sanatları akademisini bitirmeye çalısırken, baslarına gelen trajikomik bir olay yüzünden, altına girdikleri yüklü miktardaki borcu ödemek zorunda kalınca, kendilerini bir anda sahne dünyasının parıltılı ısıkları altında bulurlar. Ancak bu durum, okuldan atılma riskini de beraberinde getirir. Genç yaslarında, bir yandan söhret olmanın agır yükünü tasımaya
çalısırken, diger yandan gerçegi Akademinin Müdürü Erol Hoca'dan saklamak için ugrasırlar.

Çıktıkları yolda en büyük yardımı, San hocası Banu, dans hocası Mustafa ve barlarda sarkı söyledigi için akademiden atılan ama yetenekli bir müzisyen olan Mert'den alırlar. Mert, akademide okuyan Tolga'yla birlikte kızların alt katında yasamaktadır.
Kızların söyleyecegi sarkıları yazan ve besteleyen Mert, aynı zamanda kızların konser baglantılarını da yapar. Zaman içinde Gülçin, hem Mert'in ilham kaynagı, hem de sevgilisi
olacaktır.

Cemre ise okulun zengin çocuklarından Emre ile çıkarken, Eren, okulun kendini begenmis, agzı iyi laf yapan tek ögrencisi Barıs'la birlikte olur. Taa ki, Barıs ve Emre'nin onları tavlamak için iddiayı girdigini ögrenene kadar. Bu süre içinde Cemre'ye asık olan
Emre, degismeye ve iyi biri olmaya baslarken, Barıs teselliyi Emre'nin eski sevgilisi Alev'in kollarında bulur.

Alev kızların can düsmanıdır. Yine kendisi gibi kızlardan nefret eden Arzu'yla, kızları kötü duruma düsürmek için elinden geleni yapar. Yasemin ise diger kızlar kadar sanslı degildir. Her nedense, okulun "inek" çocugu Korkut, Yasemin'e asıktır. Yalnızlıktan nefret etse de Yasemin, erkeklere bir türlü
güvenememektedir. Cemre, Yasemin, Eren ve Gülçin, bütün bu mücadele içinde, askı, hayal kırıklıklarını, nefreti, sevgiyi ve hüznü tadarken, bir yandan da inanılmaz eglenirler.

HEPSİ BİR, HAFTADA BİR, Cuma GÜNLERİ YEMEKTEN SONRA, HERSEYE BİREBİR...

Hepsi bir dizisi başlangıç Sarkisi


sözleri


yoshi hep yolda

erense uzayda

gülçin şıpsevdi

cemre çok zorlu biri

bir çatı altındaa…

hepsi bir aradaa….


zor demeden

düşmanlık bilmeden

pes etmeyip

vazgeçme sevmekten

———————

söz verelim

hedefe gidelim

aşk gelirse

bir mola verelimm


———————

gerçek aşk yolda

aslında kapında

çat kapı gelmiş

kimmiş neyin nesiymiş

bir çatı altında

hepsi bir aradaa…


indir

ilker kurt


İlker Kurt


Karakter


Akademinin karşısındaki cafenin işletmecisidir. Oldukça yakışıklıdır ve bunu bilir..Tüm öğrencilere karşı ama bilhassa Korkut ve bizim kızlara karşı daha bir himaye edici abi tavrı vardır. Onları korur kollar ve gerektiğinde akıl verir.


Yakışıklılığını asla öğrencilere karşı kullanmaz. Ancak Banu hocayla aralarında bir yakınlaşma yaşanması muhtemeldir.


Yusuf Akgün


Yusuf Akgün


Karakter


Korkut, okullarda sıkça karsımıza çıkan ?inek? ögrencilerdendir.


Suratına iki numara büyük gözlükleri, bir türlü normal insanlarla iliski kuramayan tiplere özgü kendine has aksanı ve insanı çıldırtan sorularıyla, dayanılmaz bir tiptir.


Sesi boru gibidir ve sürekli yüksek sesle konusur . Korkut heyecanlandıgı zaman, 8-10 yasındaki sımarık çocuklar gibi konusur, R?leri de söyleyemez. Diger çocuklar bu durumla, ?Açtı biri salterini? diyerek dalga geçer.


Yaşanılan olaylardan sonra Korkut?a dank eder ve bir anda her şey değişir.


Biografi


Oynadigi Diziler


Hepsi1 Korkut 2007

Balans ve Manevra Ruhi 2004





Bağlı Olduğu Ajanslar

Renda Güner Casting Agency and Director Ajans

Renda Güner Casting Agency and Director Ajans


Bilgiler

Gercek Adi Yusuf Akgün


Doğumu 11/09/1984 - İstanbul

Eğitimi Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü

sezen ünal


Sezen Ünal


Karakter


Alev, Emre?nin sevgilisidir. Güzel oldugu kadar kötü niyetlidir de…Sadece kızların degil, herkesin korkulu rüyasıdır. Sinsidir. insanı arkadan vurur. Akıllıca planları, çogu zaman basarıya ulassa da, kızlar karsısında çuvallamaya mahkumdur.


Ailesi zengindir. Alısveris tutukunudur. Kendi kadar gereksiz seyler almakta üstüne yoktur. Balık hafıza olan Alev, herseyi çabucak unutur. Bu yüzden, önemli birsey oldugunda, unutmamak için hemen not alır.


Emre?nin, Alev?i terk edip, Cemre?yle çıkması üzerine kızlara daha da düsman olur ve onları yok etmek için yemin eder. Bu ugurda Barıs?ı kullanmaktan da geri kalmaz. En çok kullandıgı söz, ?Acıtıyo ama?? dır.


oguzhan yıldız


Oğuzhan Yıldız


Karakter


Mert, yirmiki yasında, Şan bölümünde okuyor. Ailesi orta hallidir.


Müzik konusunda, oldukça yetenekli olan Mert, evine ufak bir stüdyo kurmus ve kayıtlar yapmaktadır. Bir yandan da, geçinebilmek için, barlarda çaldıgı bir grubu vardır ama sesi berbattır.


Kelimeleri deforme ederek konusur, yanlıs telaffuz eder (ama bilerek): Örnek, ?Ferforje? ?Perforje? Birsey beyenmedigi zaman beylik lafı, seri sekilde, ?Aaat, at, at, at, at, at!? (Tabii ki özellikle müzikle ilgili seylerde).


Müzik konusundaki yetenegi, onu zaman zaman megelomanyaklık boyutuna tasısa da, kızlar söz konusu oldu mu, çok beceriksizdir.


Barıs, Erenle çıkmaya baslayınca, Gülçin?e açılabilmek için, Barışla yakınlaşır ve kızlarla iliskiler konusunda ondan tiyolar alır ama Barıs, ona yanlıs tiyolar vererek, komik duruma düsmesine yol açar.


Okuldan atılmamış, uzaklaştırma veya uyarı almıştır…



Ablası sık sık kızı Zeynep’in onlarda kalmasına izin verir. Tolgayla aynı evi paylaşmaktadır..


Biografi


Oynadigi Diziler


Çılgın Dersane İddia Selim 2007

Tadımız Kaçmasın 2005

Hayat Bilgisi Ercümen 2003






Gercek Adi Oğuzhan Yıldız

Doğumu 13.10.1981 - İstanbul


Eğitimi Doğuş Üniversitesi Endüstri Mühendisliği

kubilay penbeliklioglu


Kubilay Penbeklioğlu


Karakter


Akademinin müdürüdür. Çok zor ve maddi olanaksızlıklar içinde bir çocukluk geçirmistir. Gençlik döneminin maddi imkansızlıklarla geçmesi, onu son derece is odaklı biri yapmıstır.


Okul söz konusu oldugunda, gözü hiçbirseyi görmez. Disiplinli ve kurallara baglıdır. o sert görünümlü adam, annesi söz konusu oldumu, tam bir ana kuzusuna dönüsür.


Bunda küçük yasta babasını kaybetmis olmasının büyük etkisi vardır. Annesiyle yaptıgı telefon konusmaları meshurdur. Hit lafları, ?Hersey kafada biter!? ?Herkesin bir sabrı var!??


Biografi


Oynadigi Diziler

Yaşanmış Şehir Hikayeleri Coşkun 2006


Türkü Filmi 2004

İçerideki Mustafa 2002

Yeni Hayat 2001

Hepsi1 Erol hoca 2007

jennifer boyner


Jennifer Boyner


Karakter


yaşında. Mert?in yeğeni. Dünya şekeri ve prenses bir kız..


Alt komşuları bizim kızlara hayran .. Büyüyünce onlar gibi olmak istiyor ve gizli gizli onları kendisine rakip görüyor. Bilhassa Gülçini.


Dayısının yakın arkadaşı Merte içten hayran… Mertin ona büyük insan gibi davranmasını, fikrini sormasına bayılıyor..


Bazen içinde büyük bir insan varmış gibi davranabilir…

erman burmalı


Erman Burmalı


Karakter


Barıs, çekici bir çocuktur. Kızların çogu ona hasta oldugu için, kendine acaip güvenir.


Zengin bir aileden geliyormus gibi davranmakla beraber, aslında ailesi güç bela geçinebilmekte, Barıs ise, bu yalanını devam ettirebilmek için binbir türlü numaralar çevirmektedir.


Sürekli her konuda yalan söylemektedir. Çok güzel dans eder. Hem latin danslarında, hem de klasik danslarda, oldukça iyidir.


En büyük özelligi ise, kadın ruhundan acaip anlamasıdır. Bu yüzden de, kızları kolaylıkla agına düsürebilmektedir.


Kısa sürede kızlardan sıkılan Barıs, Eren?le birlikte olduktan sonra, hayatından ilk defa bir kız tarafından terk edilir ve bunu, bir türlü gururuna yediremez.


Kızların en büyük düsmanı Alev?le çıkar ve Barıs, Alev ikilisi, kızların ezeli düsmanı olur. Hit lafı, ?Azıcık ondan, azıcık bundan!



Biografi


Oynadigi Diziler

Hayat Bilgisi Berk 2003

Aylin 2001

Hanım Ağa 2000

Gölge 2000

Hepsi1 Barış 2007


Bilgiler

Gerçek Adı : Erman Burmalı


Doğum Tarihi : 06 Haziran 1981

Doğum Yeri : Belirtilmemiş

Eğitimi : Lisans (Devam Ediyor)

cem avbayim


Cem Avnayim


Karakter


Emre, yirmibir yasında sorunlu bir çocukluk geçirmis, yakısıklı bir çocuktur. Ailesinin durumu iyidir ama babası Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde, yatmaktadır.


Doktorların teshis koymakta zorlandıgı babası yüzünden Emre, zor bir çocukluk geçirmis ama, paranın gücü sayesinde bu yasa kadar idare etmeyi bilmistir. Ona göre, herseyin bir fiyatı vardır.


Annesi, baska bir adamla evlenince 18 yasında Emre?ye ev tutulmustur. Emre yalnız basına yasamaktadır. Babasını tanıma sansı olmayan Emre, annesinin sürekli onu elestirmesi yüzünden çocuklugunda bir laf üretmis ve büyüdükçe o laf, hit lafı olmustur ?Aferin mi bana??.


Cemre’yle bir iddia üzerine baslayan iliskisi, durumu Cemre?nin ögrenmesiyle sona erer ama Emre, Cemre?ye asık olmustur ve bu ask, onu zaman içinde tamamen degistirecektir.


bahadır efe


Bahadır Efe


Karakter


Akademide dans hocasıdır. Kendisini çok yakışıklı ve kadınların karşı koyamayacagı kadar çekici zannetmekte ve sürekli bu sekilde tavırlar takınmaktadır.Kız öğrencilerin bir kısmı ona hayran olsa da, bizimkiler basta olmak üzere çogunluk onunla dalga geçer. Uzun zaman İtalya?da yasamıs, Türkiye?ye gelince de, kendine has bir aksan gelistirmistir.


Türkçe kelimeleri deforme ederek, İtalyanca konusması meshurdur. Örnek: Attriyo insaanin tepesino!? ?Brakoni dedim saana? Bu durum, arada bir ukalaca kullandıgı İtalyanca kelimeler ile birlesince daha da komik bir hal alır.


Sürekli saçlarını yapıstırır ve İtalyan tarzı kıyafetler giyer.

ayçe abana


Ayçe Abana


Karakter


Oldukça bakımlı ve şık giyinen bir kadındır. Şan hocasıdır. Bir kere evlenmiş, ancak çocugu olmadıgı için kocası tarafından aldatılarak terk edilmiştir.Bu nedenle erkeklere hiç güveni yoktur. Sürekli kızlara, erkeklere güvenilmemesi gerektigi hakkında nasihatler verir. Çocukları çok sevmektedir. Çocuğu olmadığı için, kendini müziğe ve öğrencilerine vermistir. Her ne kadar sürekli “bir ögretmen, ögrencileri arasından ayırım yapmaz” dese de, kızları çok sevmektedir ve açık açık Gülçin, Eren, Cemre ve Yasemin?i kayırmaktadır.


Ancak bunun herkes tarafından anlaşıldığının farkında bile değildir. Müzik terimlerini sıklıkla kullanır. En çok kullandıgı kelime ise, Adagio?dur. Bu yüzden kızlar ona ?Adagio Banu? ismini takmıştır. En sık kullandıgı söz ise ?E, oldu mu be güzelim!? dir.


Biografi


Oynadigi Diziler


İşte Benim Müdür Yard. Yeşim 2006

Hokkabaz Nuran Denizgünü 2006

Hayat Bilgisi Bahar Öğretmen 2003

İki Arada 2002

Unutma Beni Nazlı 2002

Hepsi1 Banu hoca 2007


Bilgiler

Gerçek Adı : Ayçe Abana

Doğum Tarihi : 1968


Doğum Yeri : İzmir

Yasemin

Karakter

Uyumlu, arabulucu, alıngan, Arabalara tutkun.

Erkek fatma… Ama kokoşta olabilir..

Sorun çözücüdür ama yanlız kalırsa içine kapanır…

Karanlık korkusu var, sürekli loş ışıkta uyur..

Korkut ondan hoşlanıyor.. Herkes farkında ama o ilgilenmiyor..


Lakabı “Schumacher”

Cemre ile aynı odada kalıyorlar..


Biografi

Yasemin Yürük 1986 yılında İstanbu’da doğdu. Yasemin orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an halen üniversite eğitimini devam ediyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okuyor.Üç yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi’nin sergilediği oyunlarda rol aldı.

Tiyatro dersleri aldı. Reklam jingle’ları seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı.

Gülçin



Karakter

Mükemmelliyetçi, biraz unutkan, Dağınık, şımarık ve kaprisli…

Asosyal ama şıpsevdi…

Günlük tutar..

Lakabı Akrep

Erenle birlikte kalıyor..

Mertle ilgili…



Biografi

Gülçin Ergül 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Orta okulu ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.Yedi yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi’nin sergilediği oyunlarda rol aldı.Özel piyano, şan ve hip-hop dersleri aldı.

Reklam jingle’ları seslendirdi.

Atatürk Kültür Merkezi Çocuk korosunda rol aldı.

Eren



Karakter

Sinema düşkünü, patavatsız, uzaylı sevgisi var..

Uykusuz ve açken gözü döner..

Yemek ve sağlıklı yemek konusunda takıntılı..

Tüm yemek programlarını ve kitaplarını takip eder..

Yalana tahammülü yok..


Gereğinden fazla iyi niyetli ve polyanacı…

Lakabı E.T.

Gülçinle birlikte kalıyor

Barışla ilgili


Biografi

Eren bakıcı 1984 İstanbul doğumlu. Eren orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Halen Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.Altı yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi’nin sergilediği oyunlarda rol aldı.Londra’da Urdang Dans Akedemisinde vede Budapeşte Dans okulunda eğitim aldı.“Dans@” grubu ile Türkiye’yi Çin’de temsil etti.


Reklam jingle’ları seslendirdi.

“Yıldızların Altında” müzikalinde oynadı.

Michael Jackson ve Britney Spears gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Selahettin Kara çalıştı.

Cemre



Karakter

Alaycı, sinirli, inatçı, Obsesif, Merhametli, dostlarına ve dostluğa çok düşkün.

Yanlızlığı sevmez. Karanlıkta uyur.

Yaseminle aynı odada kalıyor… Yasemin loş odada yatabildiği için göz bandı kullanıyor..

Emre alevden ayrıldıktan sonra beraber olacaklar…


Biografi


Cemre Kemer 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Liseyi ve orta okulu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.Beş yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi’nin sergilediği oyunlarda rol aldı.

Özel piyano ve şan dersleri aldı.

Kliplerde oyunculuk yaptı.

Reklam jingle’ları seslendirdi.

Show tv de başlayacak olan Hepsi1 adlı dizinin fan blogu açılmıştır. buradan güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.