“Mutluluk parayla satın alınmaz.”

Eren’in Barış’a aldığı bilete 5 milyon YTL ikramiye vurması herkesi sevindirmiştir, ancak sabah olduğunda gençleri kötü bir sürpriz beklemektedir: Bilet kaybolmuştur! Evdeki tek yabancı olarak şüpheler, Bora’nın üzerinde toplanır. Özelllikle Barış, kafayı Bora’ya takar. Ama kızlar, partide olmamasına rağmen her işte parmağı olan Alev’den de şüphelenir!

Olayın içinden çıkamayan kızlar, Erol Hoca’ya danışırlar. Erol Hoca, Alev ve Berna’yı sorgular. Çelişkili ifadeleri, dikkatleri Alev’lerin üzerine çeker. Suçsuz olduğunu iddia eden Alev, bunu ispat etmek için olmadık işlere kalkışır ama bu durum, başlarını daha fazla derde sokmaktan başka işe yaramayacaktır.

Bu arada Füsun, Zeynep’in öğretmeni Oya Hanım’ın sürpriz ziyaretiyle şok olur: Oya Hanım, Füsun’la Zeynep’in akraba olmadıklarını öğrenmiş ve velayet konusunu kendince çözmeye karar vermiştir!

Barış bir yandan bileti bulmaya çalışırken, ikramiye herkesin ilgi odağı olur. Büyük bir para söz konusudur ve kimse açık açık ifade etmese de, herkes birbirinden şüphelenmektedir. Paranın Barış’ı değiştirip değiştirmeyeceğini tartışan kızlar, Barış’ın Bora’ya karşı tavırlarından rahatsız olurlar. Ne var ki, Bora’nın bir anda ortalıktan kaybolması, Barış’ın şüphelerini daha da arttırır!

Kayıp bilet bir türlü bulunamazken, okuldan dönen Zeynep, eve hırsız girdiğini fark eder ve hırsızları içeri kitleyerek Mert’e haber verir. Mert’lerden kaçmayı başaran davetsiz misafirlerin bir sonraki durağı ise, kızların evi olacaktır! Kızlar, evlerine hırsız girmesiyle sarsılırken, asıl büyük sürprizi Eren yaşar: Barış, Eren’e hiç ummadığı bir anda, beklemediği bir teklifte bulunur!

0 yorum