15 Nisan Salı 20:00′de

“Bekarlık sultanlıktır.”

Cemre ve Yasemin, diğer kızların da gelmesiyle baygın olan Bayan Berbatov’u güçlükle de olsa sınıftan çıkarır. Bu sırada alevlerin arasında kalmış olan Bora ve Alev, Muti’nin bütün ikazlarına rağmen sınıfı terk etmezler!

Evlilik hazırlıklarına başlamaları gerektiğini düşünen Bora, Alev’in paraşütle atlayarak evlenmek istemesi karşısında hayatının şokunu yaşar. Alev’e yüksekten korktuğu gerçeğini söyleyemeyen Bora, Alev’in bu isteği karşısında türlü bahaneler uydurur…

Terapistin hepsini birlikte görmeyi istemesiyle kızlar ve çocuklar, istemeyerek de olsa hep birlikte terapiye giderler. Terapistin verdiği ödev karşısında, ne yapacaklarını şaşırırlar: Birbirleri hakkında sevdikleri ve sevmedikleri özellikleri yazacaklardır!

Evlendiklerini kimseye söylememek üzere anlaşmış olan Alev ve Bora, bu sırrı daha fazla saklayamaz ve birbirlerinden habersiz, Alev kızlara, Bora ise çocuklara söyler. Kızlar Alev’e, çocuklar da Bora’ya, kimseye söylemeyeceklerine dair söz vermelerine rağmen, çocuklar kendilerini tutamaz. Bora’nın çenesini tutamadığını öğrenen Alev, ders olsun diye Japon yapıştırıcısıyla Bora’nın dudaklarını birbirine yapıştırır!..

Yangın olayından sonra Bayan Berbatov, kızlara çok iyi davranmaya başlar. Bu durumun derslerde kendilerine fayda sağlayacağını düşünen kızlar, hayal kırıklığına uğrarlar. Çünkü Bayan Berbatov, sınıftan içeriye girdiği an değişir! Bu arada Erol Hoca’nın arkadaşı Mehtap’ın iyice başlarına bela olacağını anlayan Bayan Berbatov ve Füsun, Mehtap’ı, Erol’dan uzaklaştırmak için birlikte plan yaparlar!

Alev ve Bora’nın evliliğini fırsat bilen çocuklar, kızlarla evlilik hakkında konuşmak isterler. Kızların türlü bahaneleri ile karşılaşan çocuklar, çareyi her şeyi terapiste anlatmakta bulurlar. Terapist bu konuda en şanslı olarak Mert’i gösterince, çocuklar acayip şaşırırlar!.. Ardından kızlarla birlikte geldikleri terapi randevusunda, sevmedikleri özelliklerini birbirlerinin yüzüne söylemek zorunda kalırlar!..

Nikahtan önce kızlar, Alev için sade bir bekarlığa veda partisi düzenlerken, çocuklar Bora’nın partisinde işi biraz abartır ve durumu fark eden kızlardan sıkı bir fırça yerler. Bu arada Eren, istediği dikiş makinesini almıştır. Eren’in dikiş makinesi almasıyla dalga geçen kızlar, diktiği elbiseyi görünce karar değiştirirler: Alev, Eren’den gelinliğini dikmesi ister. Tabii ki aynı zamanda, kızların elbiselerini de dikmesi gerekmektedir. Elbiseleri ve gelinliği yetiştirmeye çalışan Eren, oldukça yorulur. Düğün için her şey planlandığı gibi kusursuz giderken, son dakikada gelen Komiser Kemal’in, çocuklara kötü bir sürprizi vardır!..

0 yorum